Specyfikacja Krajalnicy Grawitacyjnej Ma-Ga 210pT :przeznaczona do użytku w sklepach, cateringu i gastronomii,idealna do krojenia sera,wykonana z materiałów nierdzewnych,nóż jak i pokrywa noża i płyta oporowa pokryte teflonem,pochylone ostrze o średnicy 250 mm,idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45° ,wymiary stołu 220 x 200 mm,grubość krojonego plastra 0 - 16 mm,wbudowana ostrzarka,cicha praca napędu.
Specyfikacja Krajalnicy Grawitacyjnej Ma-Ga 310p2T :przeznaczona do użytku w sklepach,cateringu i gastronomii,idealna do krojenia sera,wykonana z materiałów nierdzewnych,nóż jak i pokrywa noża i płyta oporowa pokryte teflonem,pochylone ostrze o średnicy 250mm,idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45O ,wymiary stołu 220 x 200mm,grubość krojonego plastra 0 – 16mm,wbudowana ostrzarka,niezawodna przekładnia ślimakowa.
Specyfikacja Krajalnicy Grawitacyjnej Ma-Ga 612pT :przeznaczona do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia,idealna do krojenia sera,wykonana z materiałów nierdzewnych,nóż jak i pokrywa noża i płyta oporowa pokryte teflonem,pochylone ostrze o średnicy 300 mm,idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45°,wymiary stołu 300 x 250 mm,grubość krojonego plastra 0 - 28 mm,wbudowana profesjonalna ostrzarka,profesjonalna przekładnia ślimakowa.
Specyfikacja Krajalnicy Półautomatycznej Ma-Ga S712aT :przeznaczona do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia,idealna do krojenia dużej ilości sera,tryb pracy automatycznej i manualnej ,maksymalnie prosta w obsłudze,w pracy automatycznej jedna długość przesuwu stołu - 250 mm,wydajność 2300 plastrów na godzinę,wykonana z materiałów nierdzewnych,nóż jak i pokrywa noża i płyta oporowa pokryte teflonem,pochylone ostrze o średnicy 300 mm,idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45°,wymiary stołu 300 x 250 mm ,grubość krojonego plastra 0 - 28 mm,wbudowana profesjonalna ostrzarka,zwiększona moc napędu umożliwiająca niezawodne krojenie sera.
Specyfikacja Krajalnicy Półautomatycznej Ma-Ga S712pFT :przeznaczona do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia,idealna do krojenia sera,tryb pracy automatycznej i manualnej,w pracy automatycznej możliwość regulacji prędkości i skoku stołu podawczego ,wydajność do 3000 plastrów na godzinę,wykonana z materiałów nierdzewnych,nóż jak i pokrywa noża i płyta oporowa pokryte teflonem, pochylone ostrze o średnicy 300 mm,idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45°,wymiary stołu 300 x 250 mm,grubość krojonego plastra 0 - 28 mm,wbudowana profesjonalna ostrzarka,zwiększona moc napędu umożliwiająca niezawodne krojenie sera.
Specyfikacja Krajalnicy Automatycznej Ma-Ga A812T :wyposażona w elektroniczny licznik krojonych plastrów, posiada funkcje:(liczenia plastrów w trybie automatycznym) i (wyłączenie maszyny w przypadku wykrycia braku materiału do cięcia),maksymalna ilość zadanych plastrów: 999,po zrealizowaniu zadanej ilości plastrów krajalnica wyłącza się automatycznie , przeznaczona do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia,wykonana z materiałów nierdzewnych,w pracy automatycznej ze stałym skokiem krojenia i licznikiem krojonych plastrów jest prezycyjną maszyną umożliwiającą krojenie wędlin, mięsa bez kości oraz wszelkiego rodzaju żółtego sera na plastry różnej grubości,tryb pracy automatycznej i manualnej,pochylone ostrze o średnicy 300 mm,idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45°,wymiary stołu 300 x 250 mm ,grubość krojonego plastra 0 - 28 mm,wbudowana profesjonalna ostrzarka,nóż jak i pokrywa noża i płyta oporowa pokryta teflonem ,zwiększona moc napędu umożliwiająca niezawodne krojenie sera.
Krajalnica ręczna SCHARFEN G330F wykorzystywana do do pracy placówkach handlowych średniej wielkości.Podstawowe cechy:wykonanie ze stali nierdzewnej ,średnica noża 330 mm,płynna regulacja grubości krojenia,zasilanie jedno- lub trójfazowe,nóż teflonowy do krojenia serów.
Krajalnica ręczna SCHARFEN ES300 wykorzystywana do pracy w placówkach handlowych.Podstawowe cechy:wykonanie ze stali nierdzewnej,średnica noża 300 mm,płynna regulacja grubości krojenia,zasilanie jedno- lub trójfazowe,podajnik 260x250mm lub opcjonalnie duży podajnik 350x270mm,nóż teflonowy do krojenia serów.
Krajalnica ręczna SCHARFEN V330 wykorzystywana do pracy w placówkach handlowych.Podstawowe cechy:wykonanie ze stali nierdzewnej,średnica noża 330 mm,płynna regulacja grubości krojenia,zasilanie jedno- lub trójfazowe,opcjonalny nóż teflonowy do krojenia serów.
Krajalnica półautomatyczna SCHARFEN ATM-3 wykorzystywana do pracy w placówkach handlowych.Podstawowe cechy:wykonanie ze stali nierdzewnej,średnica noża 300 mm,płynna regulacja grubości krojenia,zasilanie jedno- lub trójfazowe,prędkość podajnika 36 posunięć/min.,nóż teflonowy do krojenia serów.
nowy sacz,stary sacz, piwnicz zdroj, krynica-zdroj,muszyna,grybów,gorlice,stróże,