"WILKI" DO MIĘSA
-
" Wilki " Do Mięsa Ma-Ga z serii TC22
Typ :
|
Możliwe rozmiary sitka :
|
TC22
|
4,5 mm
|
TC22
|
6 mm
|
TC22
|
8 mm
|
Najważniejsze Cechy :
-
przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
-
idealny do mielenia mięsa surowego
-
gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
-
wyposażony w nóż samoostrzący
-
bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
-
elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
-
możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
-
łatwy w utrzymaniu czystości
-
niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
-
przeznaczony do pracy ciągłej, przy pełnym obciążeniu !!!
-
" Wilki " Do Mięsa Ma-Ga z serii TC12
Typ :
|
Możliwe rozmiary sitka :
|
TC12
|
4,5 mm
|
TC12
|
6 mm
|
TC12
|
8 mm
|
Najważniejsze Cechy :
-
przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
-
idealny do mielenia mięsa surowego
-
gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
-
wyposażony w nóż samoostrzący
-
bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
-
elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
-
możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
-
łatwy w utrzymaniu czystości
-
niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
-
przeznaczony do pracy ciągłej, przy pełnym obciążeniu !!!
| | |