"WILKI" DO MIĘSA

  • " Wilki " Do Mięsa Ma-Ga z serii TC22

 

      Typ :

Możliwe rozmiary sitka :

TC22

4,5 mm

TC22

6 mm

TC22

8 mm

 

Najważniejsze Cechy :

  • przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
  • idealny do mielenia mięsa surowego
  • gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
  • wyposażony w nóż samoostrzący
  • bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli  z zestawem tnącym
  • elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
  • możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
  • łatwy w utrzymaniu czystości
  • niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • przeznaczony do pracy ciągłej, przy pełnym obciążeniu !!!

  • " Wilki " Do Mięsa Ma-Ga z serii TC12

 

      Typ :

Możliwe rozmiary sitka :

TC12

4,5 mm

TC12

6 mm

TC12

8 mm

 

Najważniejsze Cechy :

  • przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
  • idealny do mielenia mięsa surowego
  • gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
  • wyposażony w nóż samoostrzący
  • bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
  • elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
  • możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
  • łatwy w utrzymaniu czystości
  • niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • przeznaczony do pracy ciągłej, przy pełnym obciążeniu !!!